Ontstaan

Marjan  Adema ( 1971)

Yoga docent- Meditatie docent – Essentie Coach- Shiatsu therapeut.

Ik kom uit een leuk gezin van drie kinderen waarvan ik de jongste ben. Geboren en opgegroeid op het platte land in een klein dorpje aan het IJsselmeer.

Al van jongs af aan was ik geïnteresseerd in mensen, in wie ze zijn, denken en voelen. Ik zag ze dan ook altijd van 2 kanten, wie ze echt waren en hoe ze door het leven waren geworden.

Als kind leerden we van onze ouders en voorouders te kijken en te leren van de natuur, van de natuurlijke elementen om ons heen. Ik denk dat we daardoor behoorlijk verfijnt werden afgesteld omdat we leerden ons af te stemmen op de natuur en de beweging hier in.

In 1997, op 25 jarige leeftijd startte ik mijn eigen shiatsu praktijk.
Ik had toen mijn diploma s op zak van voetreflex zone therapie, release massage, shiatsu therapie en edelsteen therapie. In de shiatsu kon ik alles kwijt en vond ik de 5 elementen terug, waaruit het leven is opgebouwd. Later heb ik de docenten opleiding gedaan voor Yin yoga en Essentie Coaching.

Voor dat ik het wist was mijn agenda gevuld met cliënten.
Inmiddels is de praktijk uitgegroeid tot een veel groter centrum. Er worden meditatie lessen en yoga lessen gegeven. Een aantal keer per jaar verzorgen we inspirerende Meditatie en Retraite verdieping weekenden.

Mijn hart ligt bij de beweging van het leven en de mens in het bijzonder. Ik probeer de talenten die ik bezit vorm te geven tot een combinatie van evenwicht en heel wording, die ik in al mijn werkvormen kwijt kan.

Onstaan