Retraite weekend

14 t/m 17 november 2019

Retraite / Meditatie weekend “Visioen”

Dit Meditatie weekend is een inspirerend en diepgaand meditatie weekend met een goed gevuld trainings programma. De invulling van deze dagen bestaat uit stilte meditaties, geleide meditaties, visualisaties, ervaringsoefeningen en yin yoga. We zijn zo geïdentificeerd geraakt met ons leven, ons werk, ons drukke bestaan en met alles wat we om ons heen zien, dat we dit vaak als enige waarheid ervaren. We gaan voorbij aan een veel groter en ruimer deel van ons zelf. Dit weekend met het thema “Visioen” neemt jou mee in een inspirerend, mystiek verhaal, waarbij je je eigen machtsmedicijn en inzichten gaat zoeken. De grote verscheidenheid aan meditaties die wordt gegeven zetten je aan om op een dieper niveau te onderzoeken. Onze specialiteit is dat wij meditaties van een hoog niveau geven die een diepe uitwerking hebben in je bewustwording. De inhoud van het programma is verdiepend, een reflectie naar jezelf toe, creatief maar ook luchtig en vooral geaard. De dagen zijn als een inspirerende geleide reis door jezelf.

Het meditatie weekend is inspirerend voor de beginnende en gevorderde deelnemer.

Hoe ziet dit meditatie weekend er uit?

Het workshop programma biedt een afwisseling van stilte meditaties en geleide meditaties.
Verschillende yoga technieken en meditaties worden met elkaar gecombineerd om verdieping aan te brengen in jezelf en te ervaren hoe beide elkaar in werking versterken. Beleving van stilte, rust en ruimte, stil leren zijn in jezelf.
Genieten van de mooie muziek tijdens dit weekend in combinatie met een meditatie.
Ervaringsoefeningen /energetische oefeningen voor meer verdieping.
Het programma biedt voldoende ruimte voor je eigen persoonlijke ontwikkeling, beleving en ervaring, je eigen inzichten en wijsheid en de yoga versterkt je eigen levenskracht. Het programma biedt voldoende ruimte om een heerlijke wandeling te maken in de natuur, een mooie plek op zoeken in de tuin, een boek lezen, gebruik te maken van de sauna of wat je maar wil. Er wordt een veilige groepssfeer gecreëerd waarin je jezelf kan zijn. Het grote voordeel van mediteren in een groep is dat je op de groepsenergie mee kan liften. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijker kunt mediteren en sneller inzichten krijgt. Er is genoeg ruimte voor persoonlijke vragen. Wij hebben ruim 18 jaar ervaring met het begeleiden van groepen en geven meditaties van een hoog kwalitatief niveau. De met zorg klaargemaakte gezonde en gevarieerde maaltijden zijn vegetarisch en voornamelijk biologisch. Maximaal aantal deelnemers 12 personen.

Aankomst: Donderdag 14 nov. 10,00 uur t/m zondag 17 nov. 2019, afsluiting rond 17.00 uur.

DEELNAME:  € 399.-

Locatie:
Groepsaccommodatie “De Zonneroos” te Munnekeburen, is een gastvrije, fijne, nette en ruime accommodatie gelegen midden in de natuur op de grens van Friesland en Overijssel.
De mooie en luxe slaapkamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet. (www.zonneroos.nl)
Het is mogelijk een eigen slaapkamer te reserveren met een toeslag van €8,- per nacht.
In de mooie grote tuin kun je gebruik maken van de sauna. Het zwembad is in de winter gesloten.

Inbegrepen: 4 dagen cursus, overnachtingen, de maaltijden en tussendoortjes, sauna gebruik.

Opgave & info: Aanmelden kan via het opgaveformulier.
 Voor vragen zijn wij bereikbaar op het volgende nummer Tel: 0515-231681/ of info@meditatiefriesland.nl

Betaling: Betaling bij opgave, t.n.v. M.J. Adema, rekeningnr. NL06RABO0308730577, o.v.v. Zonneroos nov. 2019 Na betaling is je plek gereserveerd!

Voor referenties klik hier

image1

Dryas Octopetala 1 B1 ISH

image1

IMG_2500