Referenties

Wat bijzonder was het weer tijdens de retraite meditatiedagen eind november.
Voedend naar lichaam, geest en ziel.
De meditaties, de heerlijke, met zoveel liefde verzorgde maaltijden; de aangename locatie met rust en ruimte.
Het dagelijkse programma met uitdagende en zachte yoga, de verrassende zintuigelijke ervaringsoefeningen.
De muziek, de geleide meditaties, de begeleidende informatie en al het andere helpend om weer meer verdieping en contact te ervaren met nieuwe inzichten.
Deskundige en vooral vriendelijke begeleiding met steeds een open oog en oor voor de deelnemers en de sfeer in de groep.
Dank jullie wel en ik kom graag terug.
Lieve groet, Elisabeth


 

Ik heb een rustige dag gehouden om nog even na te kunnen genieten van een verrukkelijk weekend.
Alles klopte: het weer, de locatie, het eten, de groep, het programma, de Yin yoga, jullie … alles bij elkaar een staaltje van meesterschap.
Ik vind je erg goed in je vak, en ja je bewijst dat alles wat vanuit de ziel ontstaat, passie is en daarmee mooi.


 

Wat een heerlijke dagen in een prachtige boerderij (in Munnekeburen, wie had er ooit van gehoord…?). Een klein groepje vrouwen in de veilige en ontspannen sfeer die Marjan onmiddellijk weet te scheppen.
Een afwisselend programma van begeleide meditaties en Yin yoga
en langzaam vloeit de spanning uit je lijf. De maaltijden van chef-kok Wilma zijn ongelooflijk: alles met natuurlijke materialen en met passie en intuïtie bereid.
Marjan is de rust en het evenwicht zelf en biedt ruimte voor gesprekken, spel (erg gelachen) wandelingen en sauna.
Ik kon me geen beter programma voorstellen en Marjan en Wilma: ik kom heel graag in mei terug! Dank jullie wel voor het heerlijke en warme weekend!
Ik heb weer focus! Groeten, Marina.


 

Hallo Marjan,
Wat waren het heerlijke dagen in Munnikeburen.
Het zijn voor mij geweldige dagen geweest, vol van positiviteit,
er hing voor mij bijna een geheiligde sfeer en je waant je even in
een hele andere wereld, ik probeer dat vast te houden.
Ik ben blij dat ik gegaan ben en mijn bedoeling is dat ik zeker
weer een keer mee wil doen. Bedankt voor je goede begeleiding.
Groeten van Rinny


 

Het meditatie weekend half februari heeft voor mij veel inzichten gegeven na die dagen. Ook tijdens was ik onder de indruk van de zorgzame, relaxte en natuurlijke begeleiding van Marjan. De yoga houdingen zijn op een unieke manier uitgelegd die ik nog nooit eerder gehoord had en dat heeft mij echt geholpen. Het was vanaf het moment dat ik binnenkwam echt een weldaad en door de sfeer kwamen we met de groep in een flow. Samen met Wilma in de keuken die de heerlijkste dingen maakte was het een compleet en harmonieus geheel. Ik kwam opgeladen thuis, echt zalig ! Vriendelijke groet, Esther.


 

Wat heb ik fijne Retraite dagen gehad onder leiding van Marjan en Stephanie, met als bijzondere aanvulling super kok Wilma. Ik had nog nooit vegetarisch gegeten, echter kok Wilma wist er zo een feestmaal van te maken, zoveel smaak en zoveel kleur, een streling voor de tong, voor lichaam én geest, Chapeau Wilma!
Ik heb deze dagen mogen ervaren als een wezenlijke bijdrage aan mijn welbevinden.
Hele mooie (soms moeizame) yoga-oefeningen, prachtige geleide meditaties, dansen en mediteren op prachtige muziek. Ook de behandeling met een gember pakking was een cadeautje hoor, wat een ontspanning. In deze Retraite dagen kon ik heel dicht bij mezelf komen en dit heeft zeker voor verandering in mijn leven gezorgd. Mooie inzichten heb ik gekregen!
Ook de groep was heel speciaal, allemaal bedankt voor jullie bijdrage! ieder heeft op haar eigen manier een steentje bijgedragen aan deze unieke sfeer. Ik heb van jullie allemaal genoten.
Hartelijk dank Marjan, Stephanie en Wilma, voor jullie professionele begeleiding.
Ik ga zeker weer eens een retraite mee doen. Groeten, Marijke.