Retraite Meditatie weekend

Retraite Meditatie weekend “Mystieke Reis”

Donderdag 27 oktober t/m zondag 30 oktober 2022 Locatie Munnekeburen

Bezoek ook onze nieuwe website; www.academievoorhoogbewustzijn.nl

Het Retraite Meditatie weekend met het thema “Hoog Bewustzijn” is een leuk, inspirerend en diepgaand retraite weekend van rust, stilte en meditatie. Een weekend waarbij je je heerlijk kunt laten onderdompelen met mooie meditaties, mooie muziek, rustige yin yoga en onder algehele verzorging. Wil jij jezelf op een dieper niveau leren ontwikkelen en veel meer uit je leven halen, dan is dit weekend iets voor jou! Je leert bewust je dagbewustzijn te onderscheiden van je oneindige grote bewustzijn. Het weekend neemt je mee vanuit stilte en meditatie, naar diepere bewustzijnslagen van jezelf, naar de totaliteit van jezelf. Je leert hoe je je kunt verbinden met je oneindige zelf en hoe je dit ook na dit weekend vast kunt houden. Dit weekend nodigt je uit om jezelf vanuit een stevige basis op een veel dieper niveau te leren kennen. Je kunt over zoveel meer energie, vreugde en zelfkennis beschikken. Je beschikt over zoveel meer capaciteit dan je denkt en je kunt zoveel meer uit je leven halen, je bent immers zoveel meer dan wie je denkt te zijn! 

Het is een bijzonder, inspirerend retraite meditatie weekend. De dagen geven veel inzicht in onbewuste delen van jezelf en bewust maak je verbinding met die delen. Het zijn heerlijke dagen van bewustwording die je optillen in je eigen persoonlijke groei en ontwikkeling. 

 

Het  is een leuk, diepgaand en verassend Retraite weekend met een goed gevuld trainingsprogramma. De invulling van deze dagen bestaat uit stilte meditaties, geleide meditaties, visualisaties, ervaringsoefeningen en yin yoga. We zijn zo geïdentificeerd geraakt met ons leven, ons werk, ons drukke bestaan en met alles wat we om ons heen zien, dat we dit vaak als enige waarheid ervaren. We gaan voorbij aan een veel groter en ruimer deel van ons zelf, in deze dagen gaan we ons hier op richten. Je bevind je in een omwenteling van de tijd die verassende aspecten laat zien van ascensie. De grote verscheidenheid aan meditaties zijn van een hoog kwalitatief niveau die een diepe uitwerking hebben in je bewustwording. Het zet je aan om op een dieper niveau in jezelf te onderzoeken.
De inhoud van het programma is verdiepend, een reflectie naar jezelf toe, creatief maar ook luchtig en vooral geaard. De dagen zijn als een inspirerende geleide reis door jezelf.

Het programma biedt ook ruimte om een heerlijke wandeling te maken in de natuur, een mooie plek op zoeken in de tuin, een boek lezen, gebruik te maken van de sauna, in bad of wat je maar wil. Er wordt een veilige groepssfeer gecreëerd waarin je jezelf kan zijn. Het grote voordeel van mediteren in een groep is dat je op de groepsenergie mee kan “liften”. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijker kunt mediteren en sneller inzichten krijgt. Natuurlijk is er ruimte voor persoonlijke vragen. De met zorg klaargemaakte gezonde en gevarieerde maaltijden zijn vegetarisch en voornamelijk biologisch en houden we rekening met dieet wensen.

Groepsgrootte 8 – 10 deelnemers.

Het meditatie weekend is inspirerend en verdiepend voor zowel de beginner als de gevorderde deelnemer.

Dagindeling: Donderdag ochtend prog. 10.00 – 12.00 uur, 12.15 Lunch, Middag prog. 13.30 uur – 17.00 uur  17.45 uur Diner Avondprog. 19.30 uur – 21. 15 uur. Vrijdag ontbijt 8.00 – 9.15 uur, Ochtend prog. 9.30 – 12.30 Lunch, Middag prog. 15.30 -18.00 uur Diner 18.15 uur, Avond vrij! Zaterdag ontbijt 8.00 – 9.15 uur, Ochtend prog. 9.30 – 12.30 Lunch, Middag prog. 15.30 – 17.30 uur 18.00 Diner, Avond prog. 19.30 – 21.15 uur. Zondag ontbijt 8.00 – 9.15 uur, Ochtend prog. 9.30 – 12.15  Lunch, Middag prog. 13.3o – 16.3o uur.

Aankomst: Donderdag 27 okt. 10.00 uur t/m zondag 30 okt. afronding rond 16.30 uur.

DEELNAME:  € 450,-

Locatie:
Groepsaccommodatie “De Zonneroos” te Munnekeburen, is een gastvrije, fijne, nette en ruime accommodatie gelegen midden in de natuur op de grens van Friesland en Overijssel.
De mooie en luxe slaapkamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet. (www.zonneroos.nl)
Het is mogelijk een eigen slaapkamer te reserveren met een toeslag van €8,- per nacht.
In de mooie grote tuin kun je gebruik maken van de sauna. Het zwembad is in de winter gesloten.

Inbegrepen: 4 dgn meditatie programma, overnachtingen, alle maaltijden en tussendoortjes, sauna gebruik.

Opgave & info: Aanmelden kan via het opgaveformulier.
 Voor vragen zijn wij bereikbaar op het volgende nummer Tel: 0515-231681/ of info@meditatiefriesland.nl

Betaling: Bij opgave, t.n.v. M.J. Adema, rekeningnr. NL06RABO0308730577, o.v.v. Zonneroos oktober 2022.

Na betaling is je plek gereserveerd!

Voor referenties klik hier

image1

Dryas Octopetala 1 B1 ISH

image1

IMG_2500