Retraite weekend

Donderdag 3 maart t/m zondag 6 maart 2022

Retraite / Meditatie weekend “Visioen”

Dit Retraite meditatie weekend met het Thema “Visioen” neemt jou mee in een mystiek verhaal, naar “de heilige Droomtijd” in een ervaring waarbij je het bekende alledaagse achter je laat en waarbij je je eigen inzichten gaat zoeken. Het is een inspirerende 4 daagse verdiepingsreis die je uitnodigt tot zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling. Het weekend belicht een andere kant van jezelf en bied je de kans om mediterend van uit het Visioen” een groter en ruimer deel van jezelf te onderzoeken. Je bent immers veel meer dan wie je denkt te zijn..

Het  is een leuk, diepgaand en verassend Retraite weekend met een goed gevuld trainingsprogramma. De invulling van deze dagen bestaat uit stilte meditaties, geleide meditaties, visualisaties, ervaringsoefeningen en yin yoga. We zijn zo geïdentificeerd geraakt met ons leven, ons werk, ons drukke bestaan en met alles wat we om ons heen zien, dat we dit vaak als enige waarheid ervaren. We gaan voorbij aan een veel groter en ruimer deel van ons zelf, in deze dagen gaan we ons hier op richten. Je bevind je in een omwenteling van de tijd die verassende aspecten laat zien van ascensie. De grote verscheidenheid aan meditaties die wordt gegeven zetten je aan om op een dieper niveau te onderzoeken. Onze specialiteit is dat wij meditaties van een hoog niveau geven die een diepe uitwerking hebben in je bewustwording. De inhoud van het programma is verdiepend, een reflectie naar jezelf toe, creatief maar ook luchtig en vooral geaard. De dagen zijn als een inspirerende geleide reis door jezelf. Groepsgrootte 8 – 10 deelnemers. De accommodatie is groot en ruim en Corona proof ingericht.

Het meditatie weekend is inspirerend en verdiepend voor zowel de beginner als de gevorderde deelnemer.

Hoe ziet dit meditatie weekend er uit?

Het programma biedt een afwisseling van stilte meditaties en geleide meditaties.
Verschillende yoga technieken en meditaties worden met elkaar gecombineerd om verdieping aan te brengen in jezelf en te ervaren hoe beide elkaar in werking versterken. Beleving van stilte, rust en ruimte, stil leren zijn in jezelf. Ervaringsoefeningen /energetische oefeningen geven meer verdieping.
 Het programma biedt voldoende ruimte voor je eigen persoonlijke ontwikkeling, beleving en ervaring, je eigen inzichten en wijsheid en de yoga versterkt je eigen levenskracht. Het programma biedt ook ruimte om een heerlijke wandeling te maken in de natuur, een mooie plek op zoeken in de tuin, een boek lezen, gebruik te maken van de sauna of wat je maar wil. Er wordt een veilige groepssfeer gecreëerd waarin je jezelf kan zijn. Het grote voordeel van mediteren in een groep is dat je op de groepsenergie mee kan “liften”. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijker kunt mediteren en sneller inzichten krijgt. Natuurlijk is er ruimte voor persoonlijke vragen, voor een mooie wandeling in het natuurgebied, in de middag heb je een paar uur ruimte voor jezelf. Wij hebben ruim 18 jaar ervaring met het begeleiden van groepen en geven meditaties van een hoog kwalitatief niveau. De met zorg klaargemaakte gezonde en gevarieerde maaltijden zijn vegetarisch en voornamelijk biologisch.

Dagindeling: Donderdag ochtend prog. 10.00 – 12.00 uur, 12.15 Lunch, Middag prog. 13.30 uur – 17.00 uur  17.45 uur Diner Avondprog. 19.30 uur – 21. 15 uur. Vrijdag ontbijt 8.00 – 9.15 uur, Ochtend prog. 9.30 – 12.30 Lunch, Middag prog. 15.30 -18.00 uur Diner 18.15 uur, Avond vrij! Zaterdag ontbijt 8.00 – 9.15 uur, Ochtend prog. 9.30 – 12.30 Lunch, Middag prog. 15.30 – 17.30 uur 18.00 Diner, Avond prog. 19.30 – 21.15 uur. Zondag ontbijt 8.00 – 9.15 uur, Ochtend prog. 9.30 – 12.15  Lunch, Middag prog. 13.3o – 16.3o uur.

Aankomst: Donderdag 3 maart 10.00 uur t/m zondag 6 maart 2022, afronding rond 16.30 uur.

DEELNAME:  € 499,-

Locatie:
Groepsaccommodatie “De Zonneroos” te Munnekeburen, is een gastvrije, fijne, nette en ruime accommodatie gelegen midden in de natuur op de grens van Friesland en Overijssel.
De mooie en luxe slaapkamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet. (www.zonneroos.nl)
Het is mogelijk een eigen slaapkamer te reserveren met een toeslag van €8,- per nacht.
In de mooie grote tuin kun je gebruik maken van de sauna. Het zwembad is in de winter gesloten.

Inbegrepen: 4 dgn meditatie programma, overnachtingen, alle maaltijden en tussendoortjes, sauna gebruik.

Opgave & info: Aanmelden kan via het opgaveformulier.
 Voor vragen zijn wij bereikbaar op het volgende nummer Tel: 0515-231681/ of info@meditatiefriesland.nl

Betaling: Bij opgave, t.n.v. M.J. Adema, rekeningnr. NL06RABO0308730577, o.v.v. Zonneroos maart 2022.

Na betaling is je plek gereserveerd!

Voor referenties klik hier

image1

Dryas Octopetala 1 B1 ISH

image1

IMG_2500